Fabienne Delvigne - Let's Kiss - Fushia - PS - FR
Fabienne Delvigne - Let's Kiss pointu - Fuchsia - F

Let’s Kiss

Een vleugje van elegantie


  Contactformulier

  Savoir-Faire

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand.

  De Bibi hoed: zijn geschiedenis

   

  De bibi is een klein vrouwelijk hoedje zonder rand. Deze hoed voor vrouwen wordt vooraan op het hoofd geplaatst vaak net boven de ogen.  Om het een beetje ondeugend te laten lijken wordt de hoed schuin geplaatst.

  De bibi wordt gewoonlijk versierd met linten, bloemen of een sluier.  Bovendien is hij kleiner dan een hoed en wordt op zijn plaats gehouden door een kam, een elastiekje of clips die in het haar verborgen zijn.

  De bibi is een ideale hoed voor een bruiloft of een ceremonie.

  Klik hier om onze collectie bibi hoeden te ontdekken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere suggesties…