Ketting met rode kralen


590

  Contactformulier

  Details van de ketting met rode kralen

  Ontdek onze rode parelketting, een prachtig stuk dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. Deze ketting, vervaardigd met een harmonieuze combinatie van dieprood, subtiele transparantie, klassiek zwart en een zachte glans, springt eruit met zijn oogverblindende schittering en tijdloze charme. Elke parel, zorgvuldig geselecteerd, getuigt van uitzonderlijk vakmanschap, waardoor dit accessoire een complete juweel op zichzelf is.

  Dankzij het magnetische sluitsysteem sluit deze ketting moeiteloos en blijft hij ongelooflijk licht, waardoor absolute comfort gegarandeerd is gedurende de dag of avond.

  Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om uw alledaagse look te verfraaien, deze rode parelketting is een onmisbare keuze voor degenen die originaliteit en finesse zoeken in hun modeaccessoires. Trakteer uzelf op dit unieke stuk en laat u betoveren door zijn aantrekkelijke uitstraling en onweerstaanbare charme.

  Expertise

  Onze accessoires worden zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt door onze vakmensen, waardoor elk stuk uniek is. Op verzoek van onze klanten kunnen we ze ook in andere kleuren maken. Onze producten worden met veel expertise met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België.

  Verpakking

  Eerst wikkelt Maison Fabienne Delvigne het accessoire zorgvuldig in vloeipapier. Daarna plaatsen we ze in een op maat gemaakte zwarte doos met de handtekening van Maison Fabienne Delvigne. Daarna voegen we een echtheidscertificaat toe. Tot slot parfumeren we ze subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Een souvenir van een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen. Om meer te weten te komen over deze prachtige samenwerking, klik op deze link