Julie

Hoed voor de bruid

Voor een uitzonderlijke bruiloft


  Contactformulier

  Beschrijving van de bruidshoed 

  Deze hoge hoed met bruidssluier is gemaakt van parasisal, een strooisel dat bijna niet bestaat, een edel materiaal van kwaliteit. Bovendien geeft de parasisal deze hoed een licht glanzende glans die alle schoonheid van dit stro onthult.

  Details over de bruidshoed

   

  De parasisal hoed is een mooie met de hand gemaakte mannelijke of vrouwelijke fedora. Bovendien  is het gemaakt van een bijna uitgestorven stro, een edel materiaal van kwaliteit. Bovendien geeft het parasisal deze hoed een licht glanzende weerschijn die alle schoonheid van dit stro onthult.

   

  Het mooie verhaal van Parasisal

  Parasisal is een fijn en mooi stro. Ambachtslieden weven het geduldig met de hand. Dit stro wordt echter niet meer geproduceerd. Deze oude techniek is verdwenen.

  Bovendien heeft, La maison Fabienne Delvigne, altijd met ecologisch verantwoorde materialen gewerkt, alsook van hoge kwaliteit. La maison Fabienne Delvigne bezit nog een kleine voorraad van dit materiaal.  Zij deelt dit uitzonderlijke materiaal en werk graag met haar klanten.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Service op maat voor bruidshoed

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.