Fedora van panama
Fedora van panama

James

Fedora van panama

Fedora hoed in panama met een set van tweekleurige linten


  Contactformulier

  Deze stijlvolle fedora hoed zal uw outfit perfect aanvullen. Het materiaal is panama en het is versierd met tweekleurige linten die het origineel maken. Het wordt alleen op maat gemaakt en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

   

  De panamahoed: zijn geschiedenis

   

  Panamahoeden zijn hoeden gemaakt van plantaardige vezels. Ondanks zijn naam is het niet Panamees maar Ecuadoriaans van oorsprong.

   

  Bovendien is Panama, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoedvorm. In feite is het een materiaal gemaakt van handgeweven jonge palmscheuten uit Ecuador. Een trilbyhoed, een fedorahoed of een slappe hoed kunnen dus heel goed als een panamahoed worden beschouwd!

   

  Het was Theodore Roosevelt die bijdroeg aan de populariteit ervan door het te dragen tijdens zijn bezoek aan de bouwplaats van het Panamakanaal in 1906. Deze hoed werd toen een must-have accessoire om zonder mate te dragen op zonnige dagen.

   

  Ontdek onze collectie panamahoeden voor mannen en vrouwen in hier te klikken.

   

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos geplaatst, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  De hoed komt met een certificaat van echtheid. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.