Maison Fabienne Delvigne - Chapeau Honfleur - Rouge - FR

Honfleur

Hippe hoed

Uw kleurrijke metgezel


790

Rood
Rood
Reset

  Contactformulier

  Beschrijving van deze rood hoed

  Deze mooie rood hoed met de naam Honfleur herinnert ons door zijn oorspronkelijke vorm aan een boot. Het is het ideale accessoire voor ceremonies.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Know-How van de rood hoed

   

  Onze rode hoed wordt met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  In dezelfde kleur stellen wij een klein clutch tasje voor dat erbij past. De finishing touch om de outfit af te maken. De buidel is niet overbodig, maar geeft de finishing touch van elegantie.

  Service op maat voor rood hoed

   

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Andere informatie

  kleur

  Rood

  Andere suggesties…