Serre-tête à plumes -Roselin - Fushia - Mariage coloré - Maison Fabienne Delvigne
Veren hoofdband -Roselin - Fushia - Maison Fabienne Delvigne
Veren hoofdband-Roselin - Fushia - Maison Fabienne Delvigne

Roselin

Haarband met fuchsia veren


890

Fuchsia
Fuchsia
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Beschrijving van de hoofdband met veren “Roselin”.

  De hoofdband dankt zijn naam aan het vogeltje “Roselin”, de ontwerper liet zich inspireren door hun extreem variabel en vaak kleurrijk verenkleed om deze gevederde hoofdband te creëren.

  Hij is gemaakt van natuurlijke vezels versierd met zacht bewegende veren. Deze hoofdband  kan eventueel in andere kleuren worden gemaakt op aanvraag.

  Verpakking van de veren haarband “Roselin”.

   

  Eerst wordt de hoofdband zorgvuldig in zijdepapier gewikkeld. Vervolgens wordt ze in een zwarte hoedendoos van Fabienne Delvigne geplaatst. Deze dozen worden op maat gemaakt voor La Maison.

  De hoofdband komt met een echtheidscertificaat. Tot slot parfumeren we het zijdepapier subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Handmade 

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

   

  Andere informatie

  kleur

  Fuchsia