Veren hoofdband-Roselin - Fushia - Maison Fabienne Delvigne
Veren hoofdband -Roselin - Fushia - Maison Fabienne Delvigne

Roselin

Haarband met fuchsia veren


  Contactformulier

  Beschrijving van de veren hoofdband “Roselin”.

  De hoofdtooi dankt zijn naam aan het vogeltje “Roselin”, de ontwerper liet zich inspireren door hun extreem variabele en vaak kleurrijke verenkleed om deze gevederde hoofdband te creëren.

  Het is gemaakt van natuurlijke vezels gevuld met licht ronddraaiende veren. Sommige petten kunnen in andere aangepaste kleuren worden gemaakt.

  Verpakking van de veren haarband “Roselin”.

   

  Eerst wordt de hoofdband zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld. Vervolgens wordt ze in een zwarte hoedendoos van Fabienne Delvigne geplaatst. Deze dozen worden op maat gemaakt voor het Huis.

  Vervolgens plaatsen we een echtheidscertificaat naast de hoofdband. Tot slot parfumeren we hem subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Huizen.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Handmade 

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.