Bibi sluier - Maison Fabienne Delvigne
Bibi sluier - Maison Fabienne Delvigne

Follow Me kleine sluier

Vilten bibi met sluier

Kleine vilten bibi-hoed versierd met grosgrain of fluwelen lint en een kleine gespikkelde sluier.


390

Rood
Rood
Fuchsia
Fuchsia
Donker-Blauw
Donker-Blauw
Zwart
Zwart
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van deze bibi met sluier

  Deze bibi hoed heeft met een diameter van 16 cm is de bibi bij uitstek. Het is mooi versierd met een grosgrain of fluwelen lint en een kleine gespikkelde sluier. Voor de meest verlegen, stellen wij u deze bibi met kleine sluier voor, voor de meest vermetele, zal de Follow me grote sluier aan u worden voorgesteld. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, het zal uw essentieel voor uw geklede outfits zijn. Durf jezelf een plezier te doen en zet deze kleine sprankelende en andere kant op je hoofd.

  De haarkleur (licht of donker) is nodig om de kleur van het elastiek, de bandjes en het kammetje aan te passen om de hoed te behouden.

  Handmade 

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

   

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Verpakking van de bibi

  Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 0,958 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  maat

  N/A

  haarkleuring

  Blond, Bruin

  materiaal

  Wolvilt

  kleur

  Rood, Fuchsia, Donker-Blauw, Zwart

  Andere suggesties…