Klokhoed
Klokhoed
Klokhoed

Gibsy

Geraffineerde elegantie

Op maat en met de hand gemaakt


690 - 720

Parelgrijs
Parelgrijs
Zwart
Zwart
55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de fluweelvilt cloche hoed

   

  Deze clochehoed van fluweelvilt is verkrijgbaar in donkerblauw, grijs, bruin, groen en zwart. Het is versierd met een strik van lint. Het zal perfect bij uw outfit passen en het verschil maken. Elegant en zeer gemakkelijk te dragen.

  De prijzen variëren naargelang de moeilijkheid om de hoed in een grotere maat te maken. Voor deze specifieke hoed bedraagt de prijs 690€ voor de maten 56, 57, 58 en 720€ voor de maten 59, 60.

  Velvet felt is, like cashmere for a jumper, soft to the touch. It is also flattering to the face thanks to its velvety aspect reflected on the face. This hat is, in fact, light, especially if we work it with care and lightness as Maison Fabienne Delvigne always does. Moreover, this soft material is waterproof.

  Fluweelvilt voelt zacht aan, net als kasjmier. Het is zeer flateerend voor het gezicht.  Bovendien is dit zachte vederlichte materiaal waterdicht.

  “Caring Hat”

   

  Deze hoed maakt tevens ook deel uit van de  collectie  “Caring Hat”. Dit is een collectie die ontworpen werd voor vrouwen en mannen die lijden aan ernstige ziekten zoals kanker, alopecia, chemo, enz.. Bovendien bedekt deze hoed het gehele hoofd of een groot deel ervan. Dankzij zijn zachtheid en zijn 100% natuurlijke materialen, is hij aangenaam en comfortabel om te dragen. La Maison Fabienne Delvigne helpt en stimuleert deze mensen graag om hun zelfvertrouwen terug te vinden. Deze hoeden kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze perfect op elk hoofd passen.

  Op verzoek kunnen “haarstukjes” aan de hoed worden toegevoegd.

   Getuigenissen:

  “De hoed helpt om je zelfbeeld te verbeteren, om te blijven wie je bent, om je beter te voelen.”

  De hoed draagt echt bij tot een beter gevoel en indirect tot de positieve evolutie van de ziekte.

  Ontdek andere hoeden uit de Healing Hat collectie door hier te klikken

   “Caring Hat” is geen medisch hulpmiddel maar een doeltreffende manier om bij te dragen tot het psychologisch welzijn van de patiënt.

  Onderhoud

   

  Om het fluweel- en melusinevilt te onderhouden, moet het regelmatig met een kledingborstel worden geborsteld. Dit om stof te verwijderen en het haar weer overeind te laten staan. Door het borstelen krijgt de hoed weer glans.

  Verpakking

   

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Andere informatie

  Gewicht 1,375 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  kleur

  Parelgrijs, Zwart

  maat

  55, 56, 57, 58, 59

  Andere suggesties…