Fluweelvilt cloche hoed Gibsy Nacht Blauw
Klokhoed
Klokhoed

Gibsy

Geraffineerde elegantie

Op maat en met de hand gemaakt


690 - 720

Parelgrijs
Parelgrijs
Zwart
Zwart
55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Felt Cloche Hat with Bow

  Description

  This velvet felt cloche hat is available in dark blue, gray, brown, green and black. Decorated with a ribbon bow, it will match your outfits perfectly and make all the difference.

  Prices may vary according to the difficulty of making the hat in a large size. In this particular case, the price is €690 for sizes 56, 57, 58 and €720 for sizes 59, 60.

  Like cashmere for a sweater, velvet felt is soft to the touch. It’s also flattering on the face, thanks to its velvety appearance that reflects on the face. This hat is indeed light, especially if you work it lightly and skilfully, as Maison Fabienne Delvigne does. What’s more, this soft material is waterproof.

  Onderhoud

  Om het fluweel- en melusinevilt te onderhouden, moet het regelmatig met een kledingborstel worden geborsteld. Dit om stof te verwijderen en het haar weer overeind te laten staan. Door het borstelen krijgt de hoed weer glans.

  How do we pack our hats?

  Maison Fabienne Delvigne verpakt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  “Caring Hat”

  Deze hoed maakt deel uit  van de collectie Caring Hats, een collectie bedacht en gerealiseerd  voor vrouwen die lijden aan een ernstige ziekte (kanker, alopecia, chemo, enz.). Hij bedekt helemaal of  grotendeels de hoofdhuid. Dankzij zijn zachtheid en zijn 100% natuurlijke materialen is de Josephine een aangename en comfortabele hoed om te dragen. Deze hoed, die vrouwelijkheid en elegantie uitstraalt, zal u helpen uzelf en uw imago te verzorgen. La  maison Fabienne Delvigne, moedigt vrouwen graag aan om hun zelfvertrouwen terug te vinden.

  Onthul uwzelf!

  Getuigenissen

  “De hoed helpt u uw zelfbeeld te verbeteren, helpt u te blijven wie u bent, helpt u u beter te voelen.”

  Gewoonlijk is een hoed een mooi accessoire maar bij een medische behandeling is de hoed veel meer dan een gewoon accessoire, hier draagt de hoed de vrouw.

  Hij draagt  bij tot het welzijn en onrechtstreeks tot een positieve evolutie van de ziekte.”

  Ontdek andere hoeden uit de Caring Hat collectie door hier te klikken

  Caring Hats zijn geen medisch hulpmiddel maar een doeltreffende manier om bij te dragen tot het psychologisch welzijn van de patiënt.

  Deze hoed maakt tevens ook deel uit van de  collectie  “Caring Hat”. Dit is een collectie die ontworpen werd voor vrouwen en mannen die lijden aan ernstige ziekten zoals kanker, alopecia, chemo, enz.. Bovendien bedekt deze hoed het gehele hoofd of een groot deel ervan. Dankzij zijn zachtheid en zijn 100% natuurlijke materialen, is hij aangenaam en comfortabel om te dragen. La Maison Fabienne Delvigne helpt en stimuleert deze mensen graag om hun zelfvertrouwen terug te vinden. Deze hoeden kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze perfect op elk hoofd passen.

  Op verzoek kunnen “haarstukjes” aan de hoed worden toegevoegd.

   Getuigenissen:

  “De hoed helpt om je zelfbeeld te verbeteren, om te blijven wie je bent, om je beter te voelen.”

  De hoed draagt echt bij tot een beter gevoel en indirect tot de positieve evolutie van de ziekte.

  Ontdek andere hoeden uit de Healing Hat collectie door hier te klikken

   “Caring Hat” is geen medisch hulpmiddel maar een doeltreffende manier om bij te dragen tot het psychologisch welzijn van de patiënt.

  Andere informatie

  Gewicht 1,375 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  kleur

  Parelgrijs, Zwart

  maat

  55, 56, 57, 58, 59

  Andere suggesties…