Blauw strooien pet
Bruin strooien pet
Witte strooien pet

Fabrizio

Strooien pet

Strooien pet verkrijgbaar in drie kleuren.


290

Wit
Wit
Donkerblauw
Donkerblauw
57
57
58
58
59
59
60
60
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van deze strooien pet

  Deze pet voor mannen is gemaakt van natuurlijk stro. Verkrijgbaar in drie kleuren. Het zal perfect passen bij uw zomerse outfits.

  Ontdek onze andere hoeden voor mannen door op deze link te klikken

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Maison Fabienne Delvigne: haar geschiedenis

  Maison Fabienne Delvigne werd in 1987 opgericht door haar ontwerpster, toen niets haar voorbestemde voor dit beroep. Na haar studie marketing besloot ze haar kaderfunctie op te geven om te gaan werken in een van de laatste hoedenateliers in Brussel.

  Het is belangrijk op te merken dat zij al snel een selfmade vrouw werd. Omringd door haar mentoren, deze “hoedenmoeders”, leert zij dit ambacht, dat bijna verdwenen is.

  Aan dit beroep, dat op sterven na dood was, gaf zij zijn adelbrieven terug. Bovendien worden haar creaties opgemerkt op bruiloften en elegante recepties.  

  Fabienne Delvigne heeft nog geen winkel kunnen bedenken en de klanten stromen naar haar huis om een mooie hoed te kopen, of het nu een elegante slappe hoed, een strooien pet, een fedora, enz. is, de keuze is groot en zo verleidelijk.

  Bovendien begrepen de klanten al snel dat Fabienne hen graag sublimeert door het verschil. Ze nodigt iedereen uit om zich te openbaren en uit het homogene kader te stappen. Een avontuur waarin zij ons leidt naar de ontmoeting van het Schitterende en het Magnifieke dat in ons sluimert. 

  In 2001 trad zij toe tot Gebrevetteerd Hofleverancier van België alvorens het vertrouwen te winnen van de Koninklijke Familie van Nederland, het Groothertogdom Luxemburg en Zweden. 

  Verpakking van de strooien pet

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd

  Andere informatie

  Gewicht 1,3 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  kleur

  Wit, Donkerblauw

  maat

  57, 58, 59, 60

  materiaal

  Stro

  Andere suggesties…