Elisea


  Contactformulier

  Beschrijven

  Deze uitzonderlijke hoed in de vorm van een schelp met een delicate lila-roze kleur is gemaakt van een parasisalstro dat zeer zeldzaam is geworden omdat het niet meer wordt geproduceerd. Het Huis is er trots op dat het nog enkele exemplaren bezit en vooral dat het deze voorouderlijke knowhow deelt en eert. De parasisal geeft deze hoed een licht glanzende glans die alle schoonheid van dit stro onthult. Een vluchtige roos van gepoederde zijdechiffon siert deze mooie schelp. Deze fragiele en sensuele noot benadrukt de delicaatheid van de vrouw en brengt hulde aan haar elegantie. De creatie van deze zijden bloem vereist een echte technische vaardigheid die Fabienne Delvigne in de loop van haar lange carrière heeft kunnen leren dankzij de waardevolle adviezen van hoedenmakers, plumeurs en bloemisten die hun kennis aan haar hebben doorgegeven.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Savoir-faire van de uitzonderlijke hoed

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.