Serre tete - Isalys - Maison Fabienne Delvigne
Elegante hoofdband - Isalys - bananenvezel - Maison Fabienne Delvigne

Isalys

Haarband van lamé-bananenvezel versierd met een fijne zilvergrijze draad.


750

Off-white
Off-white
Beige
Beige
Poeder roze
Poeder roze
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Beschrijving van de elegante hoofdband “Isalys”.

  De elegante hoofdband “Isalys” is gemaakt van lamé-bananenvezel, versierd met een fijne zilvergrijze draad. Met zijn tijdloze elegantie is het gemakkelijk te dragen bij elke gelegenheid, of het nu voor een diner of een receptie is.

  Dit accessoire is gemaakt van bananenvezel. La Maison Fabienne Delvigne gebruikt steeds natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen .

  Daarbij is bananenvezel  soepel en zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

   

  Een mooi verhaal

   

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen hoeden hooftooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst

   

  Voor meer informatie lees ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaal

  Verpakking van de elegante hoofdband

  Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

   

  Handmade 

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Andere informatie

  Gewicht N/B
  kleur

  Off-white, Beige, Poeder roze