Diego

Fluwelen vilten trilbyhoed met bijpassend lint.


350 - 375

BruinBruinZwartZwart
565657575858
Reset

  Contactformulier  Details

  De Diego hat is verkrijgbaar in het zwart. Hij is afgezet met een dubbel lint (grofkorrelig en fluweel) en de prijs is 375€.
  Hij is ook beschikbaar in bruin maar met een eenvoudig bijpassend grofkorrelig lint. De prijs is 350€.
  Een speciaal verzoek is altijd mogelijk omdat Maison Fabienne Delvigne graag de dromen van zijn klant vervult.

  Verpakking

  Onze hoeden worden zorgvuldig verpakt in vloeipapier en geplaatst in een zwarte hoedendoos gesigneerd Fabienne Delvigne.

  De hoed gaat vergezeld van een echtheidscertificaat.

  De trilby hoed: zijn geschiedenis

  De trilby is een hoed die zijn naam ontleent aan de roman Trilby van George du Maurier, gepubliceerd in 1894. Het is een klein hoedje met een opstaande rand die aan de voorkant meestal naar beneden wordt gelaten, en waarvan de lage hoed als een klassieke hoed is gemaskerd, d.w.z. aan de voorkant geknepen.

  De trilby hoed geniet nu van een heropleving in populariteit. Deze hoed is afgeleid van de klassieke hoeden die onze grootvaders in de jaren zeventig droegen. Het werd gepopulariseerd door de Blues Brothers.

  De trilby kan in alle materialen worden uitgevoerd: bijvoorbeeld voor de zomer: in stro (vooral in sisal), of edeler in parasisal, in panama of zelfs in panabuntal, het mooiste van alle materialen. Voor de winter kan het gemaakt worden van vilt (wol of konijnenhaar) – materialen die bij Fabienne Delvigne niet gebruikt worden: alleen fluweelvilt en melusinevilt krijgen de voorkeur, want hoedenmaakster Fabienne Delvigne wenst haar klanten de mooiste materialen aan te bieden. Fabienne Delvigne wil de uitmuntendheid van het product en de bijbehorende service aanbieden. Dit materiaal is ook waterdicht.

  Ontdek onze collectie trilby hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Andere informatie

  kleur

  Bruin, Zwart

  maat

  56, 57, 58