Fabienne Delvigne Bag Colette Powder Pink- NL
Fabienne Delvigne - colette bag 2 - rouge - PS - FR
Clutch
Clutch
colette handtas

Colette

Clutch

Clutch aanpasbaar door haar kleuren en materiaal


650

Karamel
Karamel
Poeder roze
Poeder roze
Parelgrijs
Parelgrijs
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details Colette handtas

  De Colette handtas is een koppeltas met groot afneembaar hengsel, om in de hand of op de schouder te dragen. Deze clutch is door zijn kleuren, afmetingen en materialen aan te passen aan uw avond outfits. Verkrijgbaar in rood en roze. Het zakje is 21 cm lang en 12 cm hoog.

  De prijs kan variëren tussen 500 en 590€ afhankelijk van het materiaal, de kleur en of er een verfbeurt moet worden gedaan. Het Huis Fabienne Delvigne houdt ervan zich aan alle wensen van zijn klanten aan te passen door hen een zeer persoonlijke service aan te bieden.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 0,128 kg
  Afmetingen 22 × 13 × 5 cm
  kleur

  Karamel, Poeder roze, Parelgrijs