chapeau cloche - anahit - feutre velour - lilas
anahit klok hoed - fluweelvilt - koraal
anahit klok hoed - fluweelvilt - koraal - zoom
anahit klok hoed - fluweelvilt - zacht roze

Anahit


590

Koraal
Koraal
Lila
Lila
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de cloche hoed

  De Anahit cloche hoed is gemaakt van fluweelvilt. U kunt kiezen uit verschillende versieringen. Als u van soberheid houdt, kun u kiezen voor een eenvoudig grosgrain lint. Voor een vleugje eigenzinnigheid kan de hoed worden geleverd met een prachtig aangebrachte strik.

  Anahit is gemaakt van fluweelvilt, een uitzonderlijk zachte, waterdichte stof. Fluweelvilt heeft ook het voordeel dat het flatterend is. Het fluweelachtige uiterlijk wordt weerspiegeld in de gelaatstrekken. Net als de andere hoeden van het bedrijf is Anahit extreem licht, dankzij de expertise en het vakmanschap van Fabienne Delvigne. Deze hoed is inderdaad licht, vooral als je hem met vakmanschap en lichtheid bewerkt, zoals Fabienne Delvigne doet. Bovendien is dit zachte materiaal waterdicht.

  De geschiedenis van de cloche hoed

  De cloche, ook wel klokhoed genoemd, is een soort hoofddeksel met een gevouwen rand dat ontstond tijdens de Roaring Twenties. Deze hoedjes wikkelen zich om het hoofd en benadrukken de look van de dames. Bovendien zijn clochehoedjes verkrijgbaar in allerlei materialen. In de zomer kunnen ze bijvoorbeeld gemaakt zijn van stro zoals de panama, de parasisal of zelfs de parabuntal, het mooiste materiaal. In de winter kunnen ze van vilt worden gemaakt. Maison Fabienne Delvigne geeft de voorkeur aan fluweelvilt en melusinevilt omdat ze haar klanten de beste materialen wil aanbieden. Ze willen de uitmuntendheid van het product en de bijbehorende service bieden. Dit materiaal is ook waterdicht, dus je kunt het zelfs op regenachtige dagen dragen.

  Ontdek onze cloche hoed collectie door hier te klikken.

  Verpakking

  Eerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos geplaatst die Fabienne Delvigne heeft ontworpen. Deze dozen worden op maat gemaakt voor het Huis.

  Vervolgens leggen we een echtheidscertificaat naast de hoed. Tot slot parfumeren we de hoed subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Een aandenken aan een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen.

  Klik op deze link voor meer informatie over deze prachtige samenwerking

  Andere informatie

  maat

  54, 55, 56, 57, 58

  kleur

  Koraal, Lila, Zacht Roze

  Andere suggesties…