Fabienne Delvigne - Hoed Adriano - Moka - PS - FR
Fabienne Delvigne - Hoed Adriano - Moka - FR

Adriano

Warme bries


590

58
58
59
59
Reset

  Contactformulier

  Savoir-Faire

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand.

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  De panamahoed: zijn geschiedenis

   

  Panamahoeden zijn hoeden gemaakt van plantaardige vezels. Ondanks zijn naam is het niet Panamees maar Ecuadoriaans van oorsprong.

   

  Bovendien is Panama, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoedvorm. In feite is het een materiaal gemaakt van handgeweven jonge palmscheuten uit Ecuador. Een trilbyhoed, een fedorahoed of een slappe hoed kunnen dus heel goed als een panamahoed worden beschouwd!

   

  Het was Theodore Roosevelt die bijdroeg aan de populariteit ervan door het te dragen tijdens zijn bezoek aan de bouwplaats van het Panamakanaal in 1906. Deze hoed werd toen een must-have accessoire om zonder mate te dragen op zonnige dagen.

   

  Ontdek onze collectie panamahoeden voor mannen en vrouwen in hier te klikken.

  Verpakking

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,455 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  maat

  58, 59