Adaline

Vilten fedora

Fedora in bordeauxrood met een vilten lint, waterdicht.


420

Bordeaux
Bordeaux
56
56
57
57
58
58
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van deze vilten fedora

  Deze waterdichte fedora van vilt is verkrijgbaar in bordeauxrood op onze Eboutique. Het is afgezet met een vilten lint waardoor het een zeer vrouwelijke uitstraling heeft.

  Tijdloosheid en elegantie gegarandeerd.

  De geschiedenis van de fedora hoed 

  De fedora hoed is de klassieker in de hoeden wereld.

  De naam Fedora komt oorspronkelijk van de hoed die actrice Sarah Bernhardt droeg als de heldin in het toneelstuk Fedora van Victorien Sardou.

  Later werd hij door vele acteurs gedragen, acteurs zoals Humphrey Bogart in de film Cassablanca, Alain Delon en Jean-Paul Belmondo in de film Borsalino, Harrison Fort in Indiana Jones, Michael Jackson in Billie en nog vele anderen.

  De fedora hoed is een onmisbaar modeaccessoire geworden en wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen.

   

  Ontdek onze collectie fedora hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Verpakking

  Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  « Caring hat » – Vilten Fedora

  Deze hoed maakt deel uit  van de collectie Caring Hats, een collectie bedacht en gerealiseerd  voor vrouwen die lijden aan een ernstige ziekte (kanker, alopecia, chemo, enz.). Hij bedekt geheel of  grotendeels de schedel. Dankzij zijn zachtheid en zijn 100% natuurlijke materialen is de Josephine een aangename en comfortabele hoed om te dragen. Deze hoed, die vrouwelijkheid en elegantie uitstraalt, zal u helpen uzelf en uw imago te verzorgen. La  maison Fabienne Delvigne, moedigt vrouwen graag aan om hun zelfvertrouwen terug te vinden.

  Onthul jezelf!

   

  Getuigenissen:

  “De hoed helpt je je zelfbeeld te verbeteren, helpt je te blijven wie je bent, helpt je je beter te voelen.”

  Gewoonlijk is een hoed een mooi accessoire maar bij een medische behandeling is de hoed veel meer dan een gewoon accessoire, hier draagt de hoed de vrouw.

  Hij draagt  bij tot het welzijn en onrechtstreeks tot een positieve evolutie van de ziekte.”

   

  Ontdek andere hoeden uit de Caring Hat collectie door hier te klikken

   

  Caring Hats zijn geen medisch hulpmiddel maar een doeltreffende manier om bij te dragen tot het psychologisch welzijn van de patiënt.

  Andere informatie

  Gewicht 0,600 kg
  Afmetingen 29 × 27 × 16 cm
  kleur

  Bordeaux

  maat

  56, 57, 58

  materiaal

  Wolvilt

  Andere suggesties…