Tutti

Voorjaarsvlinders

Een prachtige hoofdtooi van natuurlijke roze vezels versierd met vlinders


  Contactformulier

  Beschrijving van de Tutti

  De Tutti is een spectaculaire hoofdtooi versierd met vlinders. Het is gemaakt van natuurlijke vezels in een betoverend fuchsia. De rondingen accentueren de gelaatstrekken van elk gezicht. De Tutti is een oogverblindende kleurenpracht in lente- en zomeroutfits. Het is ook perfect voor evenementen en uitstapjes dit seizoen.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld. Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken. Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Handmade

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Verpakking

  Maison Fabienne Delvigne verpakt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.