Elegante evenementenhoed groen Maison Fabienne Delvigne Speranza
Elegante evenementenhoed groen Maison Fabienne Delvigne Speranza2

Speranza

Groene Glans

Schitterende, sprankelende groene bibi


  Contactformulier

  Beschrijving van de Speranza

  De Speranza is een elegante en originele groene bibi. Zijn vorm en kleine formaat geven hem een eenvoudige, minimalistische uitstraling, terwijl de kleur hem een bijna avangardistische gloed geeft. Hij is gemaakt van natuurlijke vezels en is extreem licht. Deze kwaliteiten maken het de perfecte accessoire voor deze zomer.

  De Bibi hoed: Zijn Geschiedenis

  De bibi is een klein vrouwelijk hoedje zonder rand. Deze hoed voor vrouwen wordt vooraan op het hoofd geplaatst vaak net boven de ogen.  Om het een beetje ondeugend te laten lijken wordt de hoed schuin geplaatst.

  De bibi wordt gewoonlijk versierd met linten, bloemen of een sluier.  Bovendien is hij kleiner dan een hoed en wordt op zijn plaats gehouden door een kam, een elastiekje of clips die in het haar verborgen zijn.De bibi is een ideale hoed voor een bruiloft of een ceremonie. Klik hier om onze collectie bibi hoeden te ontdekken.

  Handmade

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Verpakking

  Maison Fabienne Delvigne verpakt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.