Tas - Selina - Blauw - Maison Fabienne Delvigne
Fabienne Delvigne - selina bag - gris - PS - NL

Selina

Echt lederen etui in een aangepaste kleur


690

Poeder roze
Poeder roze
Donker Grijs
Donker Grijs
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Know-how van echt lederen etui

  Ons etui van echt leder wordt met grote vakkennis met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  In dezelfde kleur stellen wij een bijpassende hoed voor. De finishing touch om de outfit af te maken. De buidel is niet overbodig, maar geeft de finishing touch van elegantie. Hij is 26 cm lang en 16,5 cm hoog.

   

  Ons etui van echt leder wordt met grote vakkennis met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  In dezelfde kleur stellen wij een bijpassende hoed voor. De finishing touch om de outfit af te maken. De buidel is niet overbodig, maar geeft de finishing touch van elegantie.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  Onze juwelen worden eerst zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld en daarna in een glanzend zwart doosje gedaan, gesigneerd door Fabienne Delvigne.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast het juweel. Tenslotte parfumeren we met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Andere informatie

  kleur

  Poeder roze, Donker Grijs