Fabienne Delvigne-Fedora in velvet felt
Fabienne-Delvigne-Hat-Fedora-Raphaelle-Velvet-Felt-Violine

Raphaelle

Fedora in fluweelvilt

Beschermt u tegen koude en regen in stijl.


595

Violine
Violine
Zwart
Zwart
57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van deze Fedora in fluweelvilt

  Deze Fedora in fluweelvilt is in verschillende kleuren verkrijgbaar op onze e-shop: zwart altijd chic en paars een mooie felle tint. De lichte en vrouwelijke lintrand geeft deze hoed zijn bijzondere karakter. Tijdloosheid en elegantie gegarandeerd. Fluweelvilt, dit prachtige materiaal is, net als kasjmier voor een trui, zacht om aan te raken. Het is ook flatterend voor het gezicht dankzij het fluweelachtige uitzicht dat op het gezicht weerkaatst. Deze hoed is namelijk licht, vooral als je hem met zorg en lichtheid bewerkt, zoals La Maison Fabienne Delvigne doet. Bovendien is dit zachte materiaal waterdicht.

  Fedora in fluweelvilt : zijn geschiedenis

  De fedora hoed is de klassieker in de hoeden wereld. De naam Fedora komt oorspronkelijk van de hoed die actrice Sarah Bernhardt droeg als de heldin in het toneelstuk Fedora van Victorien Sardou. Later werd hij door vele acteurs gedragen, acteurs zoals Humphrey Bogart in de film Cassablanca. Alain Delon en Jean-Paul Belmondo in de film Borsalino. Harrison Fort in Indiana Jones en Michael Jackson in Billie en nog vele anderen. De fedora hoed is een onmisbaar modeaccessoire geworden en wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen.

  Onderhoud

  Om het fluweel- en melusinevilt te onderhouden, moet het regelmatig met een kledingborstel worden geborsteld. Dit om stof te verwijderen en het haar weer overeind te laten staan. Door het borstelen krijgt de hoed weer glans.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Ondek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken

  Andere informatie

  Gewicht 1,351 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  kleur

  Violine, Zwart

  maat

  57, 58, 59

  Andere suggesties…