Casual Baret
Casual Baret
Casual Baret
Elegant-wol-baret-Pippa-Camel-Fabienne-Delvigne-PS
Pippa - camel - Elegante wollen baret - Maison Fabienne Delvigne

Pippa

Elegante wollen baret

Gemakkelijk, opvouwbaar


190

Beige
Beige
Camel
Camel
55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
60
60
61
61
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de elegante wollen baret

  Deze elegante wollen baret houdt u warm en stijlvol. Hij is verkrijgbaar op onze E-shop in camel, bruin. Helaas hebben we deze muts niet meer in de kleuren zwart en grijs. Zo gemakkelijk te dragen, ze zullen nooit van uw zijde wijken. Opvouwbaar, u kunt hem overal neerzetten. Laatste modellen.

  Know-How van onze elegante wollen baret

  Onze elegante wollen baretten worden met grote vakkennis met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  Verpakking

  Onze elegant wollen baretten worden in zijdepapier gewikkeld en ingepakt in een doos, gesigneerd door Fabienne Delvigne.

  Bovendien wordt een certificaat van echtheid elegant wollen baret toegevoegd. Tenslotte parfumeren we de baret met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

   Wilt u meer weten over deze mooie samenwerking klik dan hier .

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld. Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Andere informatie

  Gewicht 0,625 kg
  Afmetingen 31 × 31 × 11 cm
  kleur

  Beige, Camel

  maat

  55, 56, 57, 58, 59, 60, 61

  Andere suggesties…