oceane Capeline van stro
Stro capeline hoed

Océane

Capeline gemaakt van natuurlijk stro

Geraffineerd lijnenspel voor deze mooie golvende hoed.


320 - 370

55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van deze capeline van stro

  Mooie capeline van stro met brede randen. En met een mooie gradiënt van wit, grijs en zwart. Om zonder mate te dragen. Deze hoed beschermt u op elegante wijze tegen de zon.

  De capeline: zijn geschiedenis

  In de 19ᵉ eeuw werd de breedgerande hoed een breedgerande hoed voor vrouwen.

  De capelines van Catherine Deneuve en Françoise Dorléac in Les Demoiselles de Rochefort gaven zo de capeline-hoeden hun aura en glamour.

  Grace Kelly droeg ook veel strooien kaplijnen in pasteltinten. Ze waren versierd met een mousseline sjaal die rond haar keppel was gebonden.

  De “Hepbrun” lodde is een klassieker. Het heeft inderdaad de onderkant van de platte pet van de schipper en de brede rand van de capeline. Maar in plaats van flexibel, is het verstijfd door primers en een draad die messing wordt genoemd.

  Bovendien heeft de Belgische actrice Audrey Hepbrun, die haar jeugd in Brussel doorbracht, de ontwerpster Fabienne Delvigne geïnspireerd. Ze bewonderde haar sobere elegantie…

  Tegenwoordig wordt de capeline beschouwd als een chique modeartikel. Het kan zowel in de zomer als in de winter gedragen worden, en voor verschillende gelegenheden: bruiloften, partijen…

  Ontdek onze collectie van capeline door hier te klikken.

  Verpakking

  Niettemin, opdat het Huis Fabienne Delvigne u de beste prijs-kwaliteitverhouding kan bieden, wordt deze hoed verkocht zonder luxe hoedendoos.  Indien u dit wenst, kan dit echter op aanvraag met een supplement van 50€.

  Andere informatie

  Gewicht N/B
  Afmetingen N/B
  maat

  55, 56, 57, 58, 59

  Hoedendoos

  Met hoedendoos, Zonder hoedendoos