bananenvezels -Nénuphar rose - Maison Fabienne Delvigne
bananenvezels -Nénuphar rose - Maison Fabienne Delvigne

Nénuphar

Handgerolde bananenvezel bibi


  Contactformulier

  Beschrijving Bananenvezel bibi

  “Nénuphar” is een bibi van bananenvezel die met de hand gerold werd,  hij is zacht en vrouwelijk.

  Deze hoed kan op maat gemaakt worden in elke gewenste kleur en er kunnen enkele veren aan toegevoegd worden.

  Dit accessoire is gemaakt van bananenvezel. La Maison Fabienne Delvigne gebruikt steeds natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen .

  Daarbij is bananenvezel  soepel en zeer fijn het heeft een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

   

  Een mooi verhaal

   

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen hoeden hooftooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst

   

  Voor meer informatie lees ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaal

  Inpakken van de bananenvezel bibi

   

  Eerst wikkelen we de bibi zorgvuldig in zijdepapier. Daarna wordt hij in een zwarte hoedendoos geplaatst, ontworpen door Fabienne Delvigne. Deze dozen worden op maat gemaakt voor La Maison.

  De hoed komt met een certificaat van echtheid. Tot slot parfumeren we hem subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Handmade 

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.