Midnight in Paris

Tijdloze couture hoed

Hoed uit bananenvezels en zijde


  Contactformulier

  Beschrijving van deze lijn hoed

  Deze hoed is uitzonderlijk origineel in zijn vorm, die doet denken aan de welving van een schelp. Hij is gemaakt van bananenvezel en zijde, waardoor het een uitzonderlijke hoed is voor uw belangrijkste gebeurtenissen, zoals bruiloften of doopfeesten.

  La Maison Fabienne Delvigne gebruikt steeds natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen.

  Bananenvezel

  Daarbij is bananenvezel soepel en zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

   Een mooi verhaal:

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen, hoeden hoofdtooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst

   

  Wil je een meer gedetailleerde inhoud? Wij nodigen u uit om ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaalop onze website te ontdekken

  Service op maat voor lijn hoed

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos geplaatst, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  De hoed komt met een certificaat van echtheid. Tenslotte parfumeren we hem met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Andere suggesties…