Fabienne Delvigne - Chapeau Micaela - en paille Noir - PS - FR

Micaela

Klokhoed

Sierlijke zwarte hoed met mooie kleuren


550

55
55
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de cloche hoed

  De Micaela cloche hoed die het hoofd mooi omhult. De geometrische patronen op de hoed zijn grotendeels geïnspireerd op hedendaagse kunst.

  Deze creatie is gemaakt van zwart genaaid stro waarop verschillende grafische vormen in felle en levendige kleuren zijn aangebracht.

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken

  De geschiedenis van de cloche hoed

   

  De cloche, ook klokhhoed genoemd, is een hoofddeksel met een omgeslagen rand dat voor het eerst is ontstaan tijdens de Roaring Twenties. Deze kleine hoedjes wikkelen het hoofd goed in en benadrukken het uiterlijk van de dames.

  Bovendien kan de cloche worden vervaardigd van om het even welk materiaal. In de zomer kan het bijvoorbeeld worden gemaakt van parasisalstro, panama of zelfs panabuntal, een zeer fijn, hoogwaardig materiaal. Voor de winter kan hij van vilt gemaakt zijn. Fluweel en melusine vilt, regenbestendig en van uitstekende kwaliteit, hebben altijd de voorkeur van Fabienne Delvigne.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,160 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  maat

  55

  Andere suggesties…