Luna

Happy hoofdband

Voor bescherming op zonnige dagen


  Contactformulier

  Deze panamahoed voor kinderen is afgezet met gevlochten leer. Het is elegant dankzij de mooie bordeauxrode afwerking. Het is gemakkelijk te dragen en kan bij verschillende gelegenheden worden hergebruikt. Hij is verkrijgbaar in beige, maar ook in zachtgroen.

  De panamahoed: zijn geschiedenis

   

  Panamahoeden zijn hoeden gemaakt van plantaardige vezels. Ondanks zijn naam is het niet Panamees maar Ecuadoriaans van oorsprong.

   

  Bovendien is Panama, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoedvorm. In feite is het een materiaal gemaakt van handgeweven jonge palmscheuten uit Ecuador. Een trilbyhoed, een fedorahoed of een slappe hoed kunnen dus heel goed als een panamahoed worden beschouwd!

   

  Het was Theodore Roosevelt die bijdroeg aan de populariteit ervan door het te dragen tijdens zijn bezoek aan de bouwplaats van het Panamakanaal in 1906. Deze hoed werd toen een must-have accessoire om zonder mate te dragen op zonnige dagen.

   

  Ontdek onze collectie panamahoeden voor mannen en vrouwen in hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.