Libellule

Spectaculaire hoed van natuurlijke vezels


  Contactformulier

  Beschrijving van de Libellule hoed

  De “Libellule” is een spectaculaire roze hoed gemaakt van natuurlijke vezels. Fabienne Delvigne heeft altijd natuurlijke, ecologisch verantwoorde materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Hij is licht om te dragen ondanks zijn grootte en zit vol zachtheid en vrouwelijkheid. Deze hoed is een van de emblematische modellen in onze nieuwe “Waltz of Spring”-collectie.

  De hoed inpakken

  Eerst wikkelen we de hoed zorgvuldig in vloeipapier. Daarna wordt hij in een zwarte hoedendoos geplaatst die is ontworpen door Fabienne Delvigne. Deze dozen worden op maat gemaakt voor La Maison.

  Vervolgens doen we een echtheidscertificaat in de doos. Tot slot parfumeren we het delicaat met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen.

  Om meer te weten te komen over deze prachtige samenwerking, klik op deze link

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne speelt graag in op de wensen van haar klanten over de hele wereld. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken gemaakt worden in ons boudoiratelier in Brussel, maar ook via Teams, Zoom en Whatsapp. La Maison zal met plezier uw dromen waarmaken. Om ons te contacteren klik hier