Hemelsblauwe bruiloft hoofdtooi Maison Fabienne Delvigne Katniss
Hemelsblauwe bruiloft hoofdtooi Maison Fabienne Delvigne Katniss2

Katniss

Minimalisme en elegantie


  Contactformulier

  Beschrijving van de Katniss

  De Katniss is een verfijnd hemelsblauw hoedje van natuurvezel. De minimalistische, elegante vorm geeft een zeer sierlijke look aan uw zomerse outfits. De gebruikte materialen zorgen voor gelijkmatige reflecties die uw ogen zullen doen schitteren. Dit sieraad is een perfecte keuze voor deze zomer, want hemelsblauw is momenteel erg in de mode. Ontdek hier onze andere evenementencollecties.

  Service op maat

  La Maison Fabienne Delvigne past zich aan alle wensen van haar klanten aan, die van over de hele wereld komen. Om hen een op maat gemaakte of gepersonaliseerde service aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken worden gemaakt in ons atelier in Brussel of via videoconferentie op Teams, Zoom of Whatsapp. La Maison Fabienne Delvigne is verheugd om uw dromen waar te maken. Om ons te contacteren klik hier

  Verpakking

  Eerst verpakken we Katniss zorgvuldig in vloeipapier. Daarna wordt het in een zwarte hoedendoos geplaatst die is ontworpen door Fabienne Delvigne en op maat gemaakt voor het Huis.

  Vervolgens doen we een echtheidscertificaat in de doos. Tot slot parfumeren we het delicaat met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen.

  Om meer te weten te komen over deze prachtige samenwerking, klik op deze link