Grande Camélia Fleur Noir et Blanc Maison Fabienne Delvigne
Grande Camelia Fleur Noir et Blanc

Grote Camélia bloem

Elegante tweekleurige zijden bloem


590

  Contactformulier

  Details van de grote Camelia-bloem

  Ontdek deze prachtige grote Camelia bloem die u naar wens kunt aanpassen. Dankzij de magnetische sluiting kunt u deze op alle stoffen plaatsen om uw outfit op te fleuren. Deze bloem is in zijden en met de hand gemaakt en kan daarom op maat worden gemaakt.

  Savoir-faire

  Het primeren en snijden, het knijpen of bollen van de bloemblaadjes, vormen uiterst delicate handelingen die zeer moeilijk uit te voeren zijn. Elk bloemblaadje is zorgvuldig gesneden en gevormd om de natuurlijke schoonheid van bloemen te weerspiegelen, resulterend in broches die betoveren door hun fijnheid. De magnetische eigenschap van onze broches biedt ongeëvenaarde handigheid, waardoor ze gemakkelijk en veilig aan alle stoffen kunnen worden bevestigd. Deze doordachte ontwerpen combineren functionaliteit en esthetiek, waarbij we ons inzetten voor de perfecte combinatie van vorm en functie. Onze producten worden met groot vakmanschap met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België.

  Verpakking van de zijden bloemaccessoire

  Het modehuis Fabienne Delvigne verpakt het accessoire eerst zorgvuldig in zijdepapier en plaatst het vervolgens in een op maat gemaakte zwarte doos van Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn speciaal ontworpen voor het huis.

  Daarna voegen we een echtheidscertificaat toe. Tot slot parfumeren we voorzichtig met de Cashmere Water van het modehuis Guerlain, als herinnering aan een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen.

  Wil je meer weten over deze mooie samenwerking? Klik dan op deze link.