FabienneDelvigne-hoofdband huwelijk-Grace-Pinkowder
Fabienne Delvigne- Serre-tête Grace- Rose Poudré

Grace

Hoofdband

Gemaakt van bananenvezel, perfect voor een huwelijk.


590

Wit
Wit
Poeder roze
Poeder roze
Zwart
Zwart
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details

  Deze elegante huwelijk hoofdband is zo gemakkelijk op te zetten. Deze mooie hoofdband zal uw mooiste outfits kunnen vergezellen dankzij zijn zeer modieuze en trendy kant. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren op onze Eshop en in ons atelier in Brussel.

  Dit accessoire is gemaakt van bananenvezel. La Maison Fabienne Delvigne heeft altijd natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen gebruikt. De banaanvezel is soepel, zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  Een prachtig verhaal:

  Als een cyclus laat de stam van de bananenboom zijn stengels los nadat hij zijn vruchten met ons heeft gedeeld. Deze op het eerste gezicht vrij ruwe vezel wordt vaak op de grond achtergelaten of verbrand, en kan ziekten terugbrengen of verloren gaan en verspild worden. Maar dankzij een zorgvuldige zuivering, is het ontdaan van insecten en andere parasieten.

  Vervolgens worden ze vezel voor vezel in oude weefgetouwen gelegd waar ze fijn worden geweven in ateliers in de Filippijnen of Kameroen. Het resultaat van dit nauwgezette werk is dit sublieme linnenachtige materiaal met een zeer delicate glans. Sommige zijn gemengd met fijne zijden draden. Dit materiaal is gewijd aan de vorming van vele uitzonderlijke werken. Deze creaties zijn de vrucht van een circulaire en humanitaire economie.

  Inderdaad, dit avontuur stopt hier niet, voor ons Huis, staat de vrouw in het middelpunt van onze zorgen. En dank zij deze nieuwe kans hebben vele vrouwen hun onafhankelijkheid teruggevonden en kunnen zij op autonome wijze in hun behoeften voorzien.

  Natuurlijk, voor ons, volgt de schepping zijn loop. Na aankomst in ons atelier in Brussel, in het centrum van Europa, wordt het materiaal delicaat en met de hand gekleurd en vervolgens gebeeldhouwd en krijgt het vorm onder de vaardige vingers van de ontwerper. In onze hoeden, getekend Maison Fabienne Delvigne, vindt u deze licht parelachtige grondstof, een symbiose van natuur, humanisme en kunst.

  Ontdek andere hoofdbanden voor bruiloften en andere hoofdbanden voor elke dag in onze Eshop : https://www.fabiennedelvigne.be/product-categorie/diadeem/? lang=nl

  Verpakking van de hoofdband

  Onze huwelijk hoofdband wordt in zijdepapier gewikkeld en ingepakt in een zwarte glanzende doos, gesigneerd door Fabienne Delvigne.

  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Wilt u meer weten over deze mooie samenwerking klik dan hier

  Andere informatie

  Gewicht 0,873 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  kleur

  Wit, Poeder roze, Zwart