Chocker met rode kralen


590

  Contactformulier

  Details van de chocker met rode kralen

  Ontdek onze chocker met rode kralen, een prachtig accessoire om uw hals en uw outfits aan te kleden. Een mix van rood, bordeaux, zwart en een beetje glitter, het is een stuk dat het verschil maakt. Gemakkelijk aan te trekken dankzij de eenvoudige sluiting en licht van gewicht, dus zeer comfortabel om te dragen. Let op: dit is een eenmalig model.

  Savoir-faire

  Onze accessoires worden zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt door onze vakmensen, waardoor elk stuk uniek is. Op verzoek van onze klanten kunnen we ze ook in andere kleuren maken. Onze producten worden met veel expertise met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België.

  Verpakking

  Eerst verpakt Maison Fabienne Delvigne het accessoire zorgvuldig in vloeipapier. Daarna plaatsen we ze in een op maat gemaakt zwart doosje met de handtekening Maison Fabienne Delvigne. Daarna voegen we een echtheidscertificaat toe. Tot slot parfumeren we ze subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Een souvenir van een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen. Om meer te weten te komen over deze prachtige samenwerking, klik op deze link