fedorahoed

Borsamalia

Fluwelen vilten Capeline

Deze tijdloze en waterdichte muts is een must have voor de winter.


590 - 620

Beige
Beige
Violine
Violine
Donker Grijs
Donker Grijs
Zwart
Zwart
55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
60
60
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details fedorahoed

  Breedgerande fedorahoed van fluweelvilt, afgewerkt met een bijpassende strik. Deze hoed, oorspronkelijk gemaakt voor Koningin Maxima der Nederlanden, veroorzaakte een sensatie. Het werd ter gelegenheid van de nationale feestdag gedragen op een lange jurk in nertskleur. Koningin Mathilde wilde een fedorahoed in deze verhoudingen en kreeg onze nieuwe “Borsamalia” creatie met deze vilten strik aangeboden. Deze hoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende versieringen, zoals de strik of het lint. Deze fedora hoed is de tijdloze van het huis. Om te dragen in de herfst of winter, het zal uw outfits te begeleiden met elegantie.

  Verpakking

  Onze hoeden worden zorgvuldig verpakt in vloeipapier en geplaatst in een zwarte hoedendoos gesigneerd Fabienne Delvigne.

  De hoed gaat vergezeld van een echtheidscertificaat.

  De fedorahoed: zijn geschiedenis

   

  De fedora hoed is altijd beschouwd als een klassieker in de hoedenwereld.

  Allereerst is de naam fedora afkomstig van de hoed die de actrice Sarah Bernhardt droeg toen zij de heldin speelde in het toneelstuk “Fedora” van Victorien Sardou.

   

  Het wordt ook gedragen door veel acteurs, zoals Humphrey Bogart in de film Casablanca, of Harrison Ford in Indiana Jones. Het komt ook voor in de film Borsalino van Alain Delon en Jean-Paul Belmondo.

   

  Tenslotte is de fedorahoed een tijdloos accessoire: hij wordt zowel door mannen als door vrouwen in het dagelijks leven gedragen.

   

  Ontdek dus onze collectie fedora hoeden door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,624 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  kleur

  Beige, Violine, Donker Grijs, Zwart

  maat

  55, 56, 57, 58, 59, 60