Balerie

Natuurlijke charme

Perfecte harmonie tussen natuur en verfijning


  Contactformulier

  Beschrijving van de Balerie

  De Balerie is een spectaculaire hoed gemaakt van natuurlijk stro. Hij is licht en elegant dankzij de beweging in zijn silhouet en zal je gezicht verfraaien. Schitter deze zomer op zomerse evenementen zoals paardenraces of bruiloften. Ontdek hier onze hoeden voor bruiloften.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld. Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp.

  La Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken. Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Handmade

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Verpakking

  Maison Fabienne Delvigne verpakt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.