Angoramuts grijs - Maison Fabienne Delvigne
Angoramuts Zwart - Maison Fabienne Delvigne
Angoramuts bruin - Maison Fabienne Delvigne
Angoramuts grijs - Maison Fabienne Delvigne

Angoramuts

Iets om je de hele winter warm te houden


120

Camel
Camel
Lichtgrijs
Lichtgrijs
Zwart
Zwart
Reset

  Contactformulier

  Details angoramuts

  Deze angoramuts is perfect om je de hele winter warm te houden. Hij is gemaakt van 100% angorastof en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: camel, zwart en lichtgrijs.

  Verpakking

  Maison Fabienne Delvigne verpakt de angorahoed zorgvuldig in vloeipapier. Daarna wordt hij in een zwarte hoedendoos geplaatst met de handtekening van Fabienne Delvigne. Deze doos wordt op maat gemaakt voor het Huis.

  Vervolgens leggen we een echtheidscertificaat naast de hoed. Tot slot parfumeren we hem subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een prachtige samenwerking tussen onze twee Maison’s.

  Om meer te weten te komen over deze prachtige samenwerking, klik op deze link

  Service op maat

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel. La Maison Fabienne Delvigne past zich graag aan aan de wensen van haar klanten over de hele wereld. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken worden gemaakt in ons boudoiratelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, maar ook via Teams, Zoom, Whatsapp, enz. La Maison zal met plezier uw dromen waarmaken.

  Andere informatie

  kleur

  Camel, Lichtgrijs, Zwart