Salenwerking met het Hotel Amigo

Fabienne Delvigne creëert de magie van kerst in het Hotel Amigo in Brussel.

Voor de kerstvakantie stelde Hotel Amigo aan Fabienne Delvigne voor om haar creatieve ontwerp van hoedenontwerper in de kerstboom van het prestigieuze paleis te brengen. Enthousiast en altijd bereid om creatieve uitdagingen aan te gaan, liet de modiste zich inspireren door de natuur, nobele materialen en kinderverhalen.

Dicht bij de Grote Markt in Brussel waait er een koude decemberwind door de straat van de Amigo. Een elegante dame die warm is weggestopt en een gevederde hoed draagt, loopt naar de ingang van het luxe Amigo-hotel. Ze draagt ​​een hoedendoos en lacht naar de portier die de deur met veel voorzichtigheid opent …

De aandacht van de jongedame gaat nauwelijks naar de gigantische kerstboom, in het midden van de hal en wacht erop om te worden versierd. Onder de indruk loopt ze naar de boom. Zachtjes begint haar hoed te beven. Ze kijkt discreet om zich heen: niemand! Er is alleen zij en de dennenboom. Plots rent haar hoed naar de boom. Het wervelt eromheen en omhelst hem met een lange slinger gemaakt van hetzelfde natuurlijke vezelmateriaal als de hoed en versierd met identieke veren. De jonge vrouw gelooft haar ogen niet …

De kerstboom, omringd door legendarische zwarte hoedendoos ondertekend door Fabienne Delvigne, is versierd met een kap van gedestructureerd hout die een grote kroon van natuurlijke vezels vormt, in gouden okerkleuren. “De krans van de hoed, het zal lijken op het spoor van de toverstaf van Tinkerbell!” roept de modiste uit, geanimeerd door het wonder dat haar creaties leidt.

Een luchtcompositie, deze innovatieve dennenboom belooft een uniek werk te worden, rechtstreeks uit een sprookje. Een primeur voor de twee gerenommeerde huizen, niet te missen!

Te ontdekken tot 2 januari 2018 in Hotel Amigo Amigo, Amigostraat 1-3, 1000 Brussel.

  • No products in the cart.