Een hoed voor elk gezicht

Wilt u uw outfit een trendy tintje geven met een hoed, maar weet u niet zeker wat de juiste vorm voor uw gezicht is ?
 
Twijfel niet langer, dit is het modeaccessoire dat het verschil zal maken. Maar hoe kies je dit nieuwe accessoire dat snel je must-have zal worden? Er zijn meerdere mogelijkheden op gebied van  hoogte van de hoed, de grootte van de rand of de vorm van de rand. Net als het glazen muiltje dat alleen Assepoester past, heeft elke gezichtsvorm zijn eigen speciale hoeden

Zoals u ziet, is het allemaal een kwestie van fysionomie. Als u een lang of ovaal gezicht hebt, zullen alle hoed vormen u passen. Je hebt HET “hoedengezicht” bij uitstek. Wij raden u echter aan te kiezen voor een hoed van gemiddelde hoogte om het evenwicht niet te verstoren. En als u breedte wilt toevoegen om uw gezicht korter te laten lijken, adviseren wij u zich te wenden tot modellen met brede randen, zoals de capeline of de fedora. Een goed advies, draag ze een beetje schuin naar opzij of naar voren. Voor mannen ; de Tribly hoed zal je een mooie look geven.

Chapeau soleil - Fraline - maison Fabienne Delvigne

“Fraline”

 

Als uw profiel eerder rond is, kies dan voor fedoras. Deze zullen uw ronde vorm in evenwicht brengen met zijn hoogte, en verticaliteit toevoegen. Voor degenen die het geluk hebben lang haar te hebben, laat het los om je gezicht te verfijnen. De fedora hoed staat ook goed bij mannen met deze lichaamsbouw. Voor jullie, moeten klokhoed hoeden vermeden worden

“Joye”

Je hebt duidelijke, hoekige gelaatstrekken geërfd met een vierkante neiging? De hoeden die wij u aanbevelen, hebben als hoofddoel uw gelaatstrekken af te ronden door ze te verzachten. Een vrij rond opstaand gedeelte met een middelgrote rand, zoals een klokhoed of een kleine capeline, zullen u perfect passen. Voor mannen zal de fedora uw perfecte metgezel zijn.

Fabienne Delvigne - Chapeau capeline - Gladys - Rose

“Gladys”

 

Tenslotte, indien u groot bent, zal een grote rand u het perfecte evenwicht geven. Als u kleiner van gestalte bent, kies dan eerder voor een hoed met hoog opstaand gedeelte om u te verlengen. Vermijd Kennedy’s, en de pillbox, die geven u de look van een klein meisje.

Wat je keuze ook is, vergeet niet de hoed te kiezen die je sprankelende persoonlijkheid weerspiegelt. Wij zijn er zeker van dat u, wie u ook bent,u het accessoire zult vinden dat u goed zal staan in onze selectie hoeden die u hier kunt ontdekken.

Reveal yourself !

  • No products in the cart.