Foto credit: Bonnie Robertson

Fabienne Delvigne arriveert in Londen

Fabienne Delvigne arriveert in Londen en opent het zomerseizoen in Londen.

Nu het Londense zomerseizoen, zoals elk jaar met pracht en praal gelanceerd door ASCOT, de elegantste paardenshow van Groot-Brittannië, net is begonnen, wordt de Belgische hoedenontwerper Fabienne Delvigne uitgenodigd uit om naar Fenwick te komen, de tempel van de luxewinkels in het hart van de wijk Mayfair.

Na benaderd te zijn door de zeer exclusieve Isetan Mitsukoshi luxe boetiek in Tokyo, zet Fabienne Delvigne haar internationale ontwikkeling in Europa voort en vestigt zich begin deze zomer in Londen. Het modehuis  wil al lang dichter bij zijn Londense klanten komen en nu is het moment daar.

De Belgische modeontwerpster Fabienne Delvigne is net op tijd in Londen aangekomen om haar hoeden te verkopen aan de elegante vrouwen die de komende uren tijdens ASCOT-dagen zullen rondlopen.
Op uitnodiging van de beroemde Fenwick-winkel, bekend om zijn mooie aanbod van luxemerken, deed het Fabienne Delvigne House een opmerkelijke intrede in de Britse hoofdstad, waar de hoeden al worden verkocht.
Tijdens haar laatste verblijf presenteerde de ontwerpster haar collecties, die de hele zomer door in de afdeling hoedenmakerij van het warenhuis zullen plaatsvinden, als voorproefje.
Een echte toewijding voor deze kunstenares die al 30 jaar in haar Brusselse boudoiratelier werkt om de schoonheid van vrouwen te sublimeren.

Een paar dagen eerder had Marina Windsor het Maison Fabienne Delvigne geëerd met een van haar creaties, de Fab-hoed, voor de bruiloft van Lady Gabriella Windsor.

Van alle modellen die op Fenwick worden gepresenteerd, verleid zijn door hun prachtige esthetiek en perfecte balans, dan is het wel de Bary hoed,  een model die het grootste succes heeft gekend
De hoed is gemaakt van poederroze gelamineerde bananenvezels die koningin Mathilde zo mooi had gedragen tijdens de nationale feestdag.

Fabienne Delvigne is bekend om hoog luxueus vakmanschap, sinds haar kindertijd gekend door haar passie voor hoeden, en streeft er enkel naar om de schoonheid van vrouwen te sublimeren door exclusieve creaties te creëren met een opmerkelijke afwerking voor hen.
Gefascineerd door de modewereld heeft ze samengewerkt met de meest gerenommeerde luxemerken zoals Guerlain, Dior en Chanel.

Fabienne Delvigne brengt haar eigentijdse touch op de hoeden, met verfijning, door haar sprankelende geest en een prachtig gecontroleerde elegantie.
Door het motto “Subliem door verschil” te omarmen, brengt de ontwerpster haar frisheid en creativiteit weer in de mode.

Fabienne Delvigne werd in 2001 geëerd met de felbegeerde titel van Gepatenteerde Leverancier van het Belgische Gerechtshof en staat nu met veel plezier aan het hoofd van de Londense vrouwen.

  • No products in the cart.