turban naturel coton - collection caring hat - collection casual - turabnt rose poudré - réalisation maison fabienne delvigne

Valina

Tulband

Ontworpen om het hele hoofd te beschermen met zachtheid en elegantie.


690

Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Valina poederroze tulband

  Beschrijving van deze katoenen hoed

  Deze natuurlijke tulband is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, maar kan desgewenst ook van je eigen stof worden gemaakt. Deze creatie is ontworpen om het hele hoofd te bedekken en je te beschermen tegen de zon en de regen. Hij is voor 80% anti-UV, maar op verzoek kunnen we het niveau van bescherming tegen de zon verhogen.

  Handmade van onze tulband

  Onze hoeden worden met veel expertise met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België.

  Service op maat

  Het Maison Fabienne Delvigne speelt graag in op de wensen van haar klanten over de hele wereld. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken gemaakt worden in ons boudoiratelier in Brussel, maar ook via Teams, Zoom en Whatsapp.

  La Maison maakt graag je dromen waar.

  Verpakking

  Fabienne Delvigne verpakt de hoed eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna wordt hij in een zwarte hoedendoos geplaatst met de handtekening van Fabienne Delvigne, die op maat van het huis wordt gemaakt.

  Vervolgens leggen we een echtheidscertificaat naast de hoed. Tot slot parfumeren we hem subtiel met Guerlains Eau de Cashmere, een herinnering aan de geweldige samenwerking tussen onze twee huizen.

  Klik op deze link voor meer informatie over deze prachtige samenwerking

  “Caring Hat” Collectie

  Deze hoed heeft de bijzonderheid deel uit te maken van de “Caring Hat” collectie. Dit is een collectie bedacht en bedacht voor vrouwen en mannen die lijden aan ernstige ziekten (kanker, alopecia, chemo, enz.). Bovendien bedekt deze hoed het gehele hoofd of een groot deel daarvan. Dankzij zijn zachtheid en zijn 100% natuurlijke materialen, is deze hoed aangenaam en comfortabel om te dragen. La Maison Fabienne Delvigne helpt en stimuleert deze mensen graag om hun zelfvertrouwen terug te vinden. Deze hoeden kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze perfect op elk gezicht passen.

  Op verzoek kunnen “haarstukjes” aan de hoed worden toegevoegd.

  Getuigenissen:

  “De hoed helpt om je zelfbeeld te verbeteren, om te blijven wie je bent, om je beter te voelen.”

  De hoed draagt echt bij tot een beter gevoel en indirect tot de positieve evolutie van de ziekte.

  Ontdek andere hoeden uit de Caring Hat collectie door hier te klikken

  Caring Hats zijn geen medisch hulpmiddel maar een doeltreffende manier om bij te dragen tot het psychologisch welzijn van de patiënt.

  Andere informatie

  Gewicht 1,030 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  maat

  55, 56, 57, 58

  kleur

  Poeder roze, Zwart, Olijfgroen