verhoogde hoed met brede rand capeline hoed relevée
Strohoed

Ondine

Tweekleurige opstaande capeline hoed

Mooi afgezet met een genaaide strooien strik. Verkocht met of zonder doos.


550 - 630

55
55
56
56
57
57
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details over dit opstaande capeline hoed

  Tweekleurige marineblauwe en witte opstaande slappe capeline hoed met genaaide strooien strik. Verkrijgbaar in marineblauw en wit. Om met mate te dragen in de zomer.

  De capeline: zijn geschiedenis

  In de 19ᵉ eeuw werd de breedgerande hoed een breedgerande hoed voor vrouwen.

  De capelines van Catherine Deneuve en Françoise Dorléac in Les Demoiselles de Rochefort gaven zo de capeline-hoeden hun aura en glamour.

  Grace Kelly droeg ook veel strooien kaplijnen in pasteltinten. Ze waren versierd met een mousseline sjaal die rond haar keppel was gebonden.

  De “Hepbrun” lodde is een klassieker. Het heeft inderdaad de onderkant van de platte pet van de schipper en de brede rand van de capeline. Maar in plaats van flexibel, is het verstijfd door primers en een draad die messing wordt genoemd.

  Bovendien heeft de Belgische actrice Audrey Hepbrun, die haar jeugd in Brussel doorbracht, de ontwerpster Fabienne Delvigne geïnspireerd. Ze bewonderde haar sobere elegantie…

  Tegenwoordig wordt de capeline beschouwd als een chique modeartikel. Het kan zowel in de zomer als in de winter gedragen worden, en voor verschillende gelegenheden: bruiloften, partijen…

  Ontdek onze collectie van capeline door hier te klikken.

  Verpakking

  Niettemin, opdat het Huis Fabienne Delvigne u de beste prijs-kwaliteitverhouding kan bieden, wordt deze hoed verkocht zonder luxe hoedendoos.

  Andere informatie

  Gewicht N/B
  maat

  55, 56, 57

  Hoedendoos

  Met hoedendoos, Zonder hoedendoos