Hepburn

Grote hoed in natuurlijke vezels

Capeline in strostijl uit zijde en gevlochten stro in Audrey Hepburn stijl


  Contactformulier

  Beschrijving van klassieke hoed

  Deze hoed geïnspireerd op de beroemde actrice Audrey Hepburn is een van de emblematische hoeden van het Huis Fabienne Delvigne. Zijn eenvoud en elegantie zullen een perfecte aanvulling zijn op uw bruidsoutfit. Hij is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

  Parabuntal

  Parabuntal is een rigide plantaardige vezel uit de Filippijnen.  De vezels worden met een pincet uit het merg van de stam van de struik gehaald. Vervolgens worden ze  één voor één geweven. Het realiseren van de  materie voor één capeline kan meer dan één jaar duren. Bovendien wordt deze knowhow van generatie op generatie doorgegeven. Helaas wordt dit sublieme materiaal niet meer gemaakt. La maison  Fabienne Delvigne heeft echter het geluk nog een kleine voorraad  stof te bezitten . Daarom is het een eer dat zij dit uitzonderlijke materiaal nog kan bewerken.

  Service op maat voor klassieke hoed 

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   

  Andere suggesties…