Eden

Zijden bloem hoofdtooi

Op maat gemaakt volgens uw wensen


  Contactformulier

  Handmade zijden bloem hoofdtooi

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Combineer deze zijden bloem hoofdtooi

  Combineer deze mooie hoed met een clutch in dezelde kleur.  Het geeft uw outfit een elegante finishing touch.  Om onze collectie te ontdekken kan u aan hier te klikken

  Pour découvrir d’autres chapeaux pour des événements comme un mariage, un baptême, une communion, une course hippique… Nous vous proposons de cliquer ici.

  https://www.fabiennedelvigne.be/chapeau-mariage-bruxelles/

  Verpakking van onze zijden bloem hoofdtooi

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.