Charlotina - bruidshoed - Maison Fabienne Delvigne
Charlotina - bruidshoed - Maison Fabienne Delvigne
Charlotina - bruidshoed - Maison Fabienne Delvigne
Charlotina - bruidshoed - Maison Fabienne Delvigne

Charlotina

Voor een echt elegante bruiloft.


  Contactformulier

  Beschrijving

  Deze hoge hoed met bruidssluier is gemaakt van parasisal, een stro dat bijna niet bestaat, een edel materiaal van kwaliteit. Bovendien geeft het parasisal deze hoed een licht glanzende glans die alle schoonheid van dit stro onthult.

   

  De mooie geschiedenis van parasisal

  Parasisal is een zeer fijn en mooi stro. Het wordt geduldig met de hand geweven door zeer bekwame ambachtslieden. Dit stro wordt echter niet meer geproduceerd. Dit voorouderlijke werk is in feite verdwenen.

  Het huis van Fabienne Delvigne heeft altijd gewerkt met milieuvriendelijke materialen, maar ook met hoge kwaliteit. Ze heeft nog enkele exemplaren van dit prachtige stro. Ze deelt dit uitzonderlijke materiaal graag met haar klanten.

   

  Deze creatie kan worden aangepast aan uw wensen en u kunt ervoor kiezen om deze prachtige hoge hoed al dan niet te versieren met een sluier.

  Maatwerk voor de elegante Charlotina bruidshoed

  Het Huis Fabienne Delvigne past zich graag aan alle wensen van haar klanten over de hele wereld aan. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken gemaakt worden in ons boudoir atelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, maar ook via Teams, Zoom, Whatsapp.

  La Maison maakt graag uw dromen waar.

  Verpakking van Charlotina

  Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.