Fabienne Delvigne - Chapeau cloche - Bellissima - Beige
Fabienne Delvigne - Chapeau cloche - Bellissima - PS
Fabienne Delvigne - Photo en duo

Bellissima

Mooie hoed voor de zon

Zomerse elegantie


  Contactformulier

  Beschrijving van de bruiloftshoed 

  Deze mooie en elegante van stro gemaakte  bruidshoed genaamd Bellissima is versierd met een prachtige bloem. De bloem is gemaakt van zijde.  Hij zal perfect zijn om te dragen op bruiloften, ceremonies of andere evenementen. Deze hoed wordt lichtjes schuin op het hoofd geplaatst, waardoor uw blik wordt benadrukt.

  Savoir-Faire van de bruiloftshoed 

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.