Fabienne Delvigne - Chapeau Canotier - Rouge - PS
Fabienne Delvigne - Chapeau Canotier - Rouge

Annecy


550

54
54
55
55
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Beschrijving van deze canotier hoed

  Deze prachtige rode Annecy canotier hoed is het perfecte accessoire voor de zomer. Bovendien, het is gemaakt van stro en heeft een platte bodem.

  Savoir-Faire

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken.

  De canotier hoed: zijn geschiedenis

  Dit canotier is een strooien platte hoed met een platte rand.

  De naam “canotier hoed” komt van het zomeruniform van de zeelieden in het midden van de XIXe eeuw.

  Canotier hoeden werd populair door de gegoede burgerij die hun kinderen als kleine matrozen wilden kleden.

  Dan, Maurice Chevalier droeg deze hoed meermaals tijdens het overhandigen van de adelbrieven aan de schippers, de canotier werd zo een deel van zijn identiteit.

  We zullen zijn lied “Twist du canotier” nooit vergeten.

  Daarna, het model “Hepburn” is voor la maison Fabienne Delvigne een tijdloze klassieker. Het is een combinatie van de platte hoed canotier met een brede rand zoals de capeline. De rand is niet soepel maar rigide, dit door primers en een messing draad die aan de rand ervan is aangebracht.

  De Belgische actrice Audrey Hepburn, die haar jeugd in Brussels doorbracht, inspireerde de ontwerpster Fabienne Delvigne. Ze bewonderde haar sobere elegantie.

  Ontdek onze collectie van canotier hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  maat

  54, 55