Maison Fabienne Delvigne in Londen

Maison Fabienne Delvigne komt terug naar het Verenigd Koninkrijk!

Na het succes van haar vorige bezoek aan Londen, keert de iconische Belgische hoedenmaakster Fabienne Delvigne terug naar het Verenigd Koninkrijk voor Royal Ascot.

We zien ernaar uit u te ontmoeten op een van onze evenementen in het prachtige Hampshire of in het hart van Chelsea in London.

  • Sloane Club in Londen, 20 en 21 juni 2023

In de Sloane Club, Chelsea, stellen we de nieuwe collectie op 20 en 21 juni. U kunt er Fabienne Delvigne ontmoeten op een debatavond  rond “The Art of Elegance” voor leden van de Sloane Club vindt plaats op 20 juni 2023 om 19.00 uur. We hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor klanten en vrienden, dus stuur ons een e-mail als je deze fascinerende avond wilt bijwonen.

Overdag, op 20 & 21 juni 2023, is Fabienne beschikbaar om haar nieuwste ‘Colour Field’ collectie te laten zien en u te advieseren over de beste hoed voor elke gelegenheid.

F
Fabienne Delvigne is uw gastvrouw voor de Royal Ascot Tea in het Four Seasons Hotel op 22 juni 2023. Om de Royal Ascot Tea te reserveren, email events-uk@fabiennedelvigne.com.
  • Royal Ascot op 23 juni 2023

Fabienne Delvigne zal aanwezig zijn op Royal Ascot op juni 2023

Sloane club
U kunt een afspraak maken via events-uk@fabiennedelvigne.com van 13.00 tot 16.00 uur op dinsdag 20 juni en van 10.00 tot 19.00 uur op woensdag 21 juni.
  • Four Seasons Hotel, Hampshire, 22 juni 2023, 12-14h30

Een spectaculaire presentatie van de nieuwe “Colour Field” collectie van Maison Fabienne Delvigne, wordt gepresenteerd tussen prachtige bloemstukken in de theesalon van het Four Seasons Hotel in Hampshire.

Geïnspireerd door Maison Fabienne Delvigne’s Colour Field collectie, heeft Executive Pastry Chef, Maxime Gourlain een heerlijke gebak gecreëerd geïnspireerd op Maison Fabienne Delvigne’s Colour Field collectie. Van 14 tot 24 juni kunt u de heerlijke hoeden proeven bij een Royal Ascot thee in het Four Seasons Hotel.

Grand chapeau Gris et rose - Disalie - Maison Fabienne Delvigne
  • No products in the cart.