Sublimating through difference

Sublimating through difference

Dit prachtige boek beschrijft de 30 jaar bijzondere carrière van de hoedenmaakster Fabienne Delvigne. Het wordt vooraf werd geschreven door Diane von Furstenberg en Stéphane Bern.


60

Reset

  Contactformulier

  Beschrijving Sublimating through difference

  Voorwoord door Stéphane Bern en Diane von Furstenberg.

  Kunstboekformaat (30,5 x 25 cm) van 200 geïllustreerde pagina’s in kleur.

  Toewijding

  Als u een toewijding wilt, kunt u de gewenste voornaam in het gedeelte “Bestelaanwijzingen” invoeren.

  Sublimating through difference

  Het boek Sublimating through difference volgt de uitzonderlijke carrière van Fabienne Delvigne. Eel hoedenontwerpster en ambachtsvrouw die luxeproducten van topklasse creëert. In heel Europa sublimeren de ontwerpen van Fabienne Delvigne de schoonheid van de vrouw. Haar unieke talent werd erkend in 2011, toen ze het vertrouwen won van de Belgische koninklijke familie, die haar de felbegeerde titel van Warrant Holder of the Court of Belgium toekende.

  Een origineel en dynamisch volume dat niet alleen terugblikt op een carrière, maar ook een vrouw met karakter onthult die van haar tijd is. Sinds 2008 ontwerpt ze, naast haar Haute Couture collecties, voor elk seizoen een Studio Collectie die bestaat uit stijlvolle hoeden die dagelijks gedragen kunnen worden.

  De kern van de tekst? De woorden die haar hielpen haar creatieve universum te vormen. De geest die dat lichaam beweegt? Passie, haar passies. Een blik achter de schermen van het kunstenaarschap van de ontwerpster, een terugblik op haar samenwerkingen met toonaangevende bedrijven als Guerlain en BMW, en natuurlijk hoeden om gek van te worden!

  Andere informatie

  Gewicht 1,5 kg
  Afmetingen 31 × 26 × 5 cm
  Taal

  Engels, Frans