spectaculaire hoed - Chalina - Maison Fabienne Delvigne
spectaculaire hoed - Chalina - Maison Fabienne Delvigne

Chalina

Spectaculaire hoed perfect voor een bruiloft of voor Ascot gemaakt.


  Contactformulier

  Beschrijving van de spectaculaire-hoed “Chalina”.

  De poppenkasthoed “Chalina” is een spectaculaire hoed die perfect zal zijn voor een zeer elegante bruiloft of voor Ascot. Deze hoed is gemaakt van Buntal vezels.

  Hij kan in verschillende kleuren worden geverfd en is op maat gemaakt om het gezicht te accentueren. Het is een zeer sculpturale hoed, die doet denken aan een beeldhouwwerk, en de ontwerper is zeer geïnspireerd door de architectuur.

  Hij is zowel van achteren als van voren mooi.

  De poppenkasthoed “Chalina” inpakken

   

  Eerst verpakken we de hoed zorgvuldig in vloeipapier. Daarna wordt hij in een zwarte hoedendoos geplaatst, ontworpen door Fabienne Delvigne. Deze dozen worden op maat gemaakt voor het Huis.

  Vervolgens leggen we een echtheidscertificaat naast de hoed. Tot slot parfumeren we hem subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Huizen.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

   

  Handmade 

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.