Brunella

Hoed cloche

Dit elegante cloche is gemakkelijk te dragen en beschermt u tegen de regen.


550

56
57
Reset

  Contactformulier  Details van de cloche hoed

  Bruine clochehoed van fluweelvilt met een bijpassende strik van grosgrain lint. Het is gemakkelijk te dragen in het dagelijks leven. Deze vilten hoed is regenbestendig.

  Zoals kasjmier voor een trui, voelt fluweelvilt zacht aan. Het is ook flatterend voor het gezicht vanwege de fluweelachtige uitstraling die op het gezicht weerkaatst. Deze hoed is in feite licht, vooral als je hem met zorg en lichtheid bewerkt zoals Fabienne Delvigne doet. Bovendien is dit zachte materiaal waterdicht.

  De geschiedenis van de klokhoed

  De cloche, ook klokhoed genoemd, is een hoed die zijn oorsprong vindt in de roaring twenties.

  Deze hoedjes worden laag op het voorhoofd gedragen. De ogen zijn net onder de rand zichtbaar, waardoor de blik benadrukt wordt.

  De  klokhoed kan in alle materialen worden gemaakt, voor de zomer kan het bijvoorbeeld in parasisalstro, panama of zelfs in panabuntal het mooiste van alle materialen. Voor de winter wordt hij meestal van vilt gemaakt. Fluweelvilt en melusinevilt hebben de voorkeur van Fabienne Delvigne. Dit materiaal is waterdicht.

  Fabienne Delvigne wil uitmuntende producten aanbieden met een voortreffelijke service.

  Onderhoud

  Om het fluweel- en melusinevilt te onderhouden, moet het regelmatig met een kledingborstel worden geborsteld. Dit om stof te verwijderen en het haar weer overeind te laten staan. Door het borstelen krijgt de hoed weer glans.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1141 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  maat

  56, 57