Conferentie door Fabienne Delvigne

Fabienne Delvigne, neemt u mee in de wereld van dromen en luxe door haar passie. Zij zal u laten kennismaken met de Kunst van de Elegantie via de zeer gesloten maar magische wereld van de creatie van hoeden en andere accessoires.

Ze zal het hebben over haar verbazingwekkende reis, het creatieproces van een hoed, de experimentele en decoratieve creaties die ze heeft gemaakt voor speciale evenementen, zoals chocoladehoeden in samenwerking met Neuhaus of “theehoeden” in samenwerking met Royal Boch. Ze zal het ook hebben over de uitdaging die ze aanging bij de creatie van de stand van Carrières du Hainaut voor de Biënnale van Kortrijk of over haar laatste samenwerkingen met  Maison Guerlain en BMW. Haar opmerkingen zullen worden doorspekt met anekdotes uit haar ervaringen met de koninklijke families en andere amusante kronieken.

Na de lezing in het boudoir krijgt u een rondleiding door het atelier en kunt u de verschillende luxueuze en natuurlijke materialen ontdekken waarmee zij werkt, evenals de charmante houten gereedschappen en mallen.

Als u dat wenst, laat ze u enkele van haar alledaagse of uitzonderlijke modellen passen.

De conferentie van Fabienne Delvigne kan worden gegeven aan groepen van individuen of bedrijven die hun personeel of klanten een uitzonderlijk moment willen aanbieden.

Er zijn verschillende formules en pakketten beschikbaar.

Aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen op 02/735 90 41, zodat wij naar uw wensen kunnen luisteren en er zo goed mogelijk aan kunnen voldoen.

We kijken er naar uit om u te helpen onze passie te ontdekken.

  • No products in the cart.