Samenwerking met BMW

Fabienne Delvigne wijdt twee creaties aan de BMW i8 Roadster.

Voor de lancering van de i8 Roadster, heeft BMW Fabienne Delvigne gevraagd om hoeden te maken, een weerspiegeling van de exclusiviteit, moderniteit en elegantie van dit nieuwe converteerbare en geëlektrificeerde sportmodel. Deze samenwerking past in het kader van een artistiek en creatief initiatief in het hart van de autowereld, waar mode en sport samenkomen.

“De wereld van de automobiel wordt vaak als een mannenwereld omschreven, maar wordt ook door het vrouwelijke geslacht geapprecieerd. België heeft trouwens verscheidene vrouwelijke autocoureurs met internationale faam en ik wil in deze mannenwereld graag wat meer glamour brengen”, verduidelijkt de ontwerpster. Ambachtelijke vakkennis, elegantie, luxe en vrouwelijkheid kenmerken het Maison Fabienne Delvigne waarmee dit partnerschap werd gesloten.

De hoed « Electra »

Bruine strohoed versierd met bronskleurige, doorzichtige vezels met een elektrische uitstraling. Deze dynamische en luchtige hoed herinnert aan de helmen van racepiloten op het autocircuit.

De pet « Vanina »

Deze pet is ontworpen voor actieve, jonge en dynamische vrouwen en is voorzien van een lederen band die naar het interieur van de wagen verwijst. Eenvoudige en sierlijke lijnen uitgevoerd met verfijnde materialen van hoge kwaliteit.

  • No products in the cart.